Op zaterdag 17 juni organiseren wij de Dag van de Bouw bij ons bouwproject De Kroon van Dronten. Op die dag is onze bouwplaats geopend voor publiek van 10.00-15.00 uur.

Tijdens deze Dag van de Bouw staan de medewerkers van Olde Rikkert Bouw voor u klaar om u rond te leiden door het gebouw en u meer te vertellen over dit bouwproject.

Locatie
In 2017 heeft de Gemeente Dronten aan verschillende ontwikkelaars een uitvraag gedaan voor het maken van een plan voor het stationsgebied.
De conceptuele visie, de kwalitatief hoogwaardige uitwerking, het samenbrengen van verschillende functies en het invullen van een Drontense behoefte is aanleiding geweest voor de gemeente Dronten om voor het plan van ontwikkelaars Lorist en Koppert te kiezen.

In samenwerking met Adema Architecten en de Gemeente Dronten is het plan verder uitgewerkt en geconcretiseerd.

Het gebouw
De Kroon van Dronten bestaat uit 50 huurappartementen, 24 startersstudio’s, 8 eengezinswoningen, station gerelateerde commerciële voorzieningen voor horeca of een kiosk, 43 woon-zorgstudio’s voor zorginstelling Coloriet en een polikliniek voor St. Jansdal waar men terecht kan voor poliklinische afspraken en diagnostiek.
Dit maakt het project een unieke mix van wonen en zorg. Een inclusieve plek voor jong en oud, bewoners en bezoekers.

De locatie grenst direct aan het station en vormt daardoor een mooie entree en warm welkom in Dronten.

Meer informatie over deze dag kunt u ook vinden op:
https://www.dagvandebouw.nl/projecten-overzicht/31829/de-kroon-van-dronten