Op dinsdag 08 november hebben de Alliantie Ontwikkeling en Olde Rikkert Bouw de samenwerking opnieuw bekrachtigd met het ondertekenen van de aannemingsovereenkomsten De Groene Bron in Soest en Leeghwaterhof in Almere.

Het was een feestelijk moment toen Jan van Barneveld, directeur Alliantie Ontwikkeling, en directeur Olde Rikkert Bouw Bert Winters, dinsdag de twee aannemingsovereenkomsten ondertekenden. Met de realisatie van deze twee mooie projecten zetten we de reeds jarenlange mooie samenwerking verder voort.

De Groene Bron, Soest
De Groene Bron bestaat uit totaal 56 duurzame sociale en middensegment huurwoningen; 14 grondgebonden woningen en 2×21 appartementen. De locatie kenmerkt zich, naast de ligging aan de Soester Eng, door het groot aantal bomen rondom het terrein waardoor er straks een parkachtige setting ontstaat.

De bouw is inmiddels gestart en zal naar verwachting ongeveer een jaar duren.

Leeghwaterhof, Almere
Leeghwaterhof bestaat uit 56 seniorenappartementen.
De appartementen zijn ongeveer 70m2 groot en zijn verdeeld over 2 gebouwen, waarvan één met 2 verdiepingen en één met 4 verdiepingen. De gebouwen zijn met elkaar verbonden via een fietsenberging en een gemeenschappelijke tuin.

De bouw start begin Q1-2023 en zal naar verwachting ongeveer een jaar duren.