De Reinbouwgroep is een trots familiebedrijf dat met beide benen op de grond staat. In onze vestigingen in Dieren, Almere en Zutphen werken bijna 100 medewerkers. Stuk voor stuk vakspecialisten met elk zijn of haar eigen specialiteit binnen het omvangrijke bouwproces. Met de gebundelde competenties van onze mensen, creëren we fijne leefomgevingen. We ontwikkelen, bouwen, renoveren, onderhouden en transformeren ruimten om te wonen, werken, zorgen en genieten.

We werken efficiënt, met korte lijnen. Als je elkaar gewoon aan kunt spreken, ga je elke dag met plezier aan de slag. De korte lijnen, waardoor iedereen direct met elkaar in verbinding staat, koesteren we daarom binnen ons familiebedrijf.

Olde Rikkert Bouw, Almere
Olde Rikkert Bouw in Almere is een 100% dochter van Reinbouwgroep. Met een bijna even lange geschiedenis als Reinbouwgroep, richt het team vakmensen zich vandaag de dag op de woning- en utiliteitsbouwprojecten in het westen van het land.  Olde Rikkert Bouw heeft inmiddels meer dan 1.000 woningen gebouwd en een flink portfolio met utiliteitsprojecten, zoals scholen, kantoren, bedrijfsgebouwen en recreatieprojecten op haar naam. Een waardevolle toevoeging aan de groep waar we bijzonder trots op zijn!

Reinbouw, Dieren
Reinbouw is een middelgrote aannemer met enorme ambities. Een omvang die we met trots in stand houden. Met al onze vakmensen, zijn we groot genoeg om elke opdracht professioneel, innovatief en slagvaardig aan te pakken en klein genoeg om flexibel, ondernemend en no-nonsense met onze partners samen te werken.

Reinbouw Vastgoed, Dieren
Kansen ontdekken. En delen met onze partners. Dat is wat Reinbouw Vastgoed doet. Als ontwikkelaar staan we altijd open voor nieuwe uitdagingen, nieuwe locaties om samen met u mooie dingen te realiseren!

Materieeldienst, Zutphen
Vanuit Zutphen zorgt onze eigen materieeldienst ervoor dat iedere bouwlocatie tijdig wordt voorzien van veilig, betrouwbaar en duurzaam bouwmaterieel. Een doordachte bouwplaatsinrichting en tijdige levering van materieel zorgt ervoor dat onze bouwvakkers tijdig, efficiënt en veilig aan de slag kunnen! Deze belangrijke voorbereidende klus laten we daarom graag aan onze eigen vakmensen in Zutphen over!