Ermelo, onderhoud 380 woningen UWOON

In opdracht van woningcorporatie UWOON uit Harderwijk gaat Olde Rikkert Bouw badkamers, keukens en toiletten renoveren van 380 huurwoningen in Ermelo. Na een zorgvuldige voorbereiding zijn wij inmiddels gestart met de eerste woningopnames.

De woningen worden gerenoveerd in bewoonde staat en daar besteden wij extra aandacht aan. Wij vinden het belangrijk dat de bewoners nauw betrokken worden bij het onderhoud van hun woning. Als startpunt hebben wij voor dit project een uitgebreide klantreis opgesteld met cruciale contactmomenten voor de bewoner(s). Onze woonadviseurs vervullen hierin een belangrijke rol. Zij hebben veel persoonlijk contact met de bewoners en staan vanaf de eerste opname tot na de oplevering voor hen klaar. Ook informeren zij de bewoners uitgebreid over de onderhoudswerkzaamheden en begeleiden hen in de keuzemogelijkheden voor keukenkasten en tegels. De woonadviseur bespreekt met iedere bewoner zijn/haar persoonlijk renovatieplan, waarin exact staat omschreven welke werkzaamheden uitgevoerd worden en welke voorbereidingen hierbij getroffen dienen te worden. Overlast tijdens de werkzaamheden kunnen we niet voorkomen, maar samen kijken we wel naar de mogelijkheden om dit tot een minimum te beperken.

De onderhoudswerkzaamheden starten in juli en de verwachting is dat alle nieuwe keukens, badkamers en toiletten voor het einde van dit jaar worden opgeleverd. Zo werken we samen aan een fijn en comfortabel thuis voor de huurders van UWOON!

Opdrachtgever
UWOON

Realisatie
Olde Rikkert Bouw