Klavervier, 76 woningen in Almere

Letterlijk wonen in het groen. Centraal gelegen in Almere. Omringd door bossen en water, met uitzicht op de wandel- en fietspaden in je wijkje. Of op je eigen groene tuin. Dat is wonen in Klavervier. Voor onze opdrachtgever BPD Ontwikkeling B.V. realiseren wij 76 woningen  in de water- en bosrijke wijk Noorderplassen in Almere.

Wijk voor jong en oud
Noorderplassen, tussen het natuurgebied Lepelaarsplassen en stadsbos Pampushout, is een van de mooiste wijken in Almere met het meeste water én het meeste bos. Natuurliefhebbers zijn hier helemaal op hun plek, in Klavervier is het Pampusbos letterlijk je achtertuin. Hier komen ongeveer 76 luxere rijwoningen, variërend in grootte van 107 tot 130 m2, waarvan 37 woningen in fase 1. Hiervan zijn 8 levensloopwoningen en 29 eengezinswoningen. Door de rij- en hoekwoningen én levensbestendige woningen is het een wijk voor jong en oud. De moderne architectuur van de woningen is naadloos afgestemd op de wijk. De natuurlijke kleuren voor het metselwerk en houten gevelafwerking passen perfect bij de groene omgeving. Gezellige houten veranda’s en erkers zorgen voor een speelse overgang van het openbare gebied naar privéterrein. De wijk is ruim en groen opgezet en de woningen hebben grote tuinen. Vanuit je tuin heb je altijd uitzicht op het bos.

Wonen in Klavervier
Heeft u interesse in dit nieuwbouwproject en wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Op de website van Klavervier kunt u alle informatie over het project en de woningen vinden.

Opdrachtgever
BPD Ontwikkeling B.V.

Architect
Klunder Architecten

Uitvoeringstermijn
Verwachte start Q2-2024