CULEMBORG – Op zaterdag 27 juni start de verkoop van 26 appartementen en 14 eengezinswoningen in de wijk Achter de Poort in Culemborg. Interesse in een nieuwbouw woning in Culemborg? Kom dan op zaterdag 27 juni van 12.00 tot 13.00 uur naar de verkoopmanifestatie in de tent aan de Vicarystraat te Culemborg.

Hof van Schouten
Het nieuwbouwproject Hof van Schouten is gelegen in de wijk Achter de Poort in Culemborg. Deze wijk  verandert in rap tempo. In vier fases worden 298 woningen gesloopt waarvoor 216 nieuwe woningen gebouwd worden. Uiteraard met behoud van de uitstraling van weleer. De eerste twee fases van Achter de Poort zijn inmiddels opgeleverd en de bewoners zijn zeer enthousiast over hun nieuwe leefomgeving.

Hof van Schouten is de volgende stap in de vernieuwing van de wijk. In deze fase bouwt Reinbouw in opdracht van KleurrijkWonen 26 appartementen en 24 eengezinswoningen. Alle appartementen worden verkocht, net als 14 eengezinswoningen. De andere 10 eengezinswoningen worden verhuurd.

Woningen
In fase 3 worden 24 eengezinswoningen in drie blokken gebouwd. Hiervan worden veertien woningen – in 2 blokken – verkocht. Blok 1 ligt evenwijdig aan de Wethouder Schoutenweg, met de tuin op het noordwesten. Het andere blok is gelegen aan de Vicarystraat. Er zijn vier verschillende typen eengezinswoningen.

Appartementen
Het appartementencomplex bestaat uit vijf verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich naast twee appartementen de entrees en de bergingen. De 1e t/m de 4e verdieping hebben ieder zes appartementen en elke verdieping heeft twee liften.

In het complex komen drie verschillende woningtypes:
– Twee 5-kamerappartementen (type A, begane grond), oppervlakte 104 m²
– Zestien 4-kamerappartementen (type B1 en B2, 1e t/m 4e verdieping), oppervlakte 84 m²
– Acht 3-kamerappartementen (type C, 1e t/m 4e verdieping), oppervlakte 75 m²

Meer informatie: www.hofvanschouten.nl