Veiligheid op de bouwplaats is een van de belangrijke speerpunten binnen onze organisatie. Door geregeld trainingen te organiseren op het gebied van veiligheid, vergroten we het veiligheidsbewustzijn bij onze mensen op kantoor en de bouwplaatsen.

Donderdag 14 en 21 april organiseerden we samen met Rixax Almere een veiligheidsdag met een PASMA Aluminium Rolsteigercursus voor al onze bouwplaatsmedewerkers. PASMA is internationaal erkend en gerespecteerd als de autoriteit op het gebied van rolsteigers en biedt een belangrijke bron van informatie, richtlijnen en trainingen aan in de hoogwerksector aluminium rolsteigers.

Leuke, leerzame dag met afwisseling van theorie en praktijk
Het waren twee leuke en leerzame dagen met een mooie combinatie van theorie en praktijk. Aan de hand van theoretische uitleg in de ochtend werd de kennis van onze mannen opgefrist en vervolgens getoetst. Aansluitend was er in de middag volop ruimte om de kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen.

Het was een leuke en leerzame dag en alle aanwezigen hebben de cursus met een positief resultaat afgerond. Naast leren was dit ook een mooie gelegenheid om elkaar weer te zien en bij te praten.