LAAG SOEREN – Op dinsdag 31 maart organiseerde projectontwikkelaar en bouwer Reinbouw een eerste inloopavond waarbij de nieuwbouwplannen voor het project Hof van Soeren aan de geïnteresseerde Soerenaren werden gepresenteerd. 

Er was bijzonder veel belangstelling voor het project van 60 woningen op de voormalige Nimmer Dor locatie in Laag Soeren.

In ’t Sprengenhus presenteerden de planontwikkelaars van Reinbouw en de architecten, Margret Drok van Sacon en Philip Palmer en Reinier Ubels van Mix Architectuur aan meer dan 200 geïnteresseerden hun schetsontwerp. Een zeer gevarieerde woonwijk met een compleet woonaanbod met woningen voor starters tot vrijstaande woningen op riante kavels en levensloopbestendige woningen met slaap- en badkamer op de begane grond.

Naar verwachting zal de eerste fase van het project in mei in de verkoop gaan waarbij gestreefd wordt naar start van de bouw nog dit jaar. Koopsommen van de woningen werden nog niet afgegeven. De prijsrange zal vermoedelijk liggen tussen € 160.000,- en € 450.000,- v.o.n. Geïnteresseerden kunnen zich alvast voorinschrijven bij één van de makelaars, Best Living uit Dieren of Rebo ERA Makelaars uit Laag Soeren, of via de website www.hofvansoeren.nl.